קרסול וגב כואבים מאוד מה לעשות עזרה בבקשה פליז מצפה לעזרה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

03/09/2019 | 10:45 | מאת: לילה

אתמול נפלתי באוטובוס וכואב לי הגב וקרסול ימין ואני גוררת את הרגל והיא משנה צבעים ונפוחה ואני לא יודעת מה לעשות עם זה בצבא זה מאוד כואב לי ואני משתגעת מזה מה לעשות? איך יודעים שזה לא שבר כי זה מאוד מאוד כואב לי וגם מרגישה תחושת נימול ברגל וזה מציק לי אני מה אפשר לעשות בבקשה אני מאוד מפחדת גם מעל הגב שלי וזה לא מצחיק מפחדת שקרה משהו יכול להיות שיש לי משהו רציני איך אני יודעת אני רוצה לדעת כי אני סובלת והקרסול שלי עושה גם קליקים וכל הזמן מתנפח תודה על העזרה לילה

03/09/2019 | 10:56 | מאת: לילה

ממש ממש כואב לי אפשר עזרה

03/09/2019 | 11:11 | מאת: לילה

עזרה דחוף

שלום לילה! אני ממליץ לך לפנות ללא דיחוי לבדיקת אורטופד לרבות פניה למוקד רפואה דחופה ( בתנאי שיש אורטופד במוקד ) או אף למיון בית חולים! בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול