כאב בכף הרגל וחשד לפגיעה עצבית

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

28/08/2019 | 23:18 | מאת: מור

שלום רב אני מזה מספר שנים עם מדרסים.ועדיין יש תחושת גירוי תחושת זרם חשמלי בכף רגל שמאל במיוחד בעת מנוחה או שכיבה.הרבה פעמים בערב.בעבר נקבע שאני סובל ממורטון ניורמה הייתי אצל נירולוג והמ ליץ על בדיקת emg האם זא ת בדיקה כואבת?אמר הרופא שיתכן וחשד לפגיעה עצבית האם מדובר בדבר שיכול לפגוע בהליכה בטווח הארוך או ליצור מגבלה?ומה הטיפול לזה?

שלום מור! אני ממליץ לך להשלים בדיקת EMG ולפי התוצאות נוכל לדון על הצפי להתפתחות / פגיעה לטווח ארוך וכו' בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול