רגל שמאל נתפסת וכואבת

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

18/08/2019 | 12:49 | מאת: רחל

שלום ד"ר גורביץ' לפני 15 שנים הוציאו לי עצם קטנה בכף רגל שמאל שיצאה מהמקום עקב נפילה. כיום הכאבים בכף רגל שמאל החמירו וכף הרגל נתפסת לי לעיתים קרובות במיוחד כשאני יושבת בבית או בנסיעה וכשאני מתחילה ללכת כף הרגל נתפסת.. הכאבים הם באותו אזור שהוציאו לי שם את העצם..( אמרו שהעצם הזאת מיותרת) לפעמים כף הרגל תפוסה לכמה שעות. נראה לי שמכיוון שחסרה לי עצם יש תזוזה של עצמות אחרות. עשיתי אולטרסאונד כף רגל שמראה בצקת ניכרת של הרקמות הרכות סביב הקרסול. והודגם עיבוי גיד tp בסיכום סימני tendinitis בגיד tp המצב הזה מאוד מקשה עליי.. מה עליי לעשות ואיזה טיפול מתאים לי?

שלום רחל! ממליץ לך לפנות להערכת אורטופד כף רגל וקרסול ולעבור בדיקת MRI של הקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול