דלקת בעקב רגל שמאל " דורבן"

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

07/08/2019 | 15:14 | מאת: רויטל

במשך כשנה אני סובלת מכאבים עזים בעקב כף רגל שמאל לאחר מס בדיקות כולל סיטי אובחן שיש לי דלקת "דורבן" הרופא המליץ לי להגיע בקליניקה הפרטית שלו ולבצע זריקת PRP הם זה מומלץ ? לא שמעתי על זה וגם בקופה לא מכירים את זה אשמח לדעת ולשמוע עוד דעה תודה

שלום רויטל! אכן מדובר בטיפול שאינו כלול בסל קופ"ח. הטיפול יכול להיות מאוד יעיל במקרה של דלקת רצועה פלנטארית. במידה והטיפול הומלץ לך על ידי אורטופד כף רגל וקרסול - בהחלט שווה לבצע. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול