ניתוח ישור אצבעות פטיש - זעיר פולשני

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

10/06/2019 | 20:15 | מאת: אלדר

שלום, רציתי לדעת לאחר ניתוח באצבעות פטיש בשיטה שבה מכניסים ברגים קטנים לישור וקיבוע האצבעות, האם ניתן לכופף את הבהונות בהמשך לאחר ההחלמה או שהן יהיו ישרות תמיד והאם ניתן להזיז אותן למעלה למטה?

11/06/2019 | 10:26 | מאת: אלדר

האם יהיו כאבים תמידים גם אחרי החלמה מלאה? ואם יכולים להיות סיבוכים?

שלום רב! לא ניתן להניע את המפרקים הקובעים ע"י הברגים במהלך הניתוח. בברכה

12/06/2019 | 07:55 | מאת: אלדר

תודה על התגובה השאלה היא לאחר הניתוח האם אוכל להזיז אותן למעלה או למטה והאם יכולים להיות כאבים גם לאחר החלמה מלאה?

מנהלי פורום כף רגל וקרסול