כאבים בקרסול ובכף הרגל בזמן הריון

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

15/05/2019 | 23:36 | מאת: .

שלום רב, אני נמצאת בהריון שבוע 12.מזה כשבוע וחצי מרגישה כאבים בקרסול ליד העצם המחברת בין הקרסול לשוק ובכף הרגל, ישנה נפיחות (בצקת) באזור של העצם הבולטת. לא זכור לי שקיבלתי מכה או שקרה משהו חריג. ניגשתי לאורטופד שטען שאין מה לעשות וזה כנראה מההריון והמשקל שעולה. לא סבלתי מכך בהריונות קודמים ובשבוע שאני נמצאת בו אין עלייה משמעותית במשקל, אשמח לשמוע דעתך. בתודה מראש.

שלום רב! במידה ואין שיפור או אף החמרה - יש לפנות לבדיקת אורטופד חוזרת בברכה

16/05/2019 | 15:36 | מאת: .

תודה רבה על תשובתך המהירה. האם אתה חושב שזה אכן בגלל ההריון או שמא בעיה אחרת? ומה הזמן הסביר לחכות לשיפור?

שלום רב! בהחלט הריון משפיע והבצקת יכולה לנבוע מכך בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול