שבר במסרק החמישי בכף הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

04/04/2019 | 20:50 | מאת: אוראל

לפני עשרה חודשים שברתי את המסרק החמישי בכף הרגל בצילום ביקורת השבןע נראה עם תזוזה קלה וסימני חיבור.צולעת עד היום. כאבים חזקים גם במנוחה ולאחר דקות ספורות של עמידה או הליכה הכאבים מתגברים.חזרתי ללכת עם מקל לאחר שנגמלתי ממנו כי לא יכולה לעשות אפילו צעד אחד בלעדיו.חשוב לי לציין שגובסתי במרפאת בטרם בגבס קל ולאחר שלושה ימים בבח האורטופד הסיר אותו ואמר שעדיף לי בלי .האם זה מקובל?האם סיפור כזה הוא שכיח בשבר הזה?האם זה יכול להיפתר עם הזמן או שזה "מתנה" לכל החיים?

שלום אוראל! אני ממליץ לך לפנות לאורטופד כף רגל וקרסול לבדיקת אופציה לניתוח קיבוע השבר עם הכנסת שתל עצם. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול