מכה חזקה באצבע הקטנה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

02/04/2019 | 01:13 | מאת: נעמה

שלום לך ד״ר .. לפני כ40 יום קיבלתי מכה באצבע הקטנה בכף הרגל .. האצבע נפגעה במשקוף דלת , באותו רגע הרגשתי כאב עצום ושמעתי קליק , אחרי שבועיים הכאב לא חלף והנפיחות גם לא חלפה , עשיתי צילום ונראה שיש סדק , הרופא אמר שזה יחלוף אחרי שבועיים , וגם לא חלף חזרתי אחרי חודש מהצילום הראשון ועשיתי עוד צילום , הרופא לא ראה שבר או סדק .. ועכשיו אני אחרי שבועיים מהצילום האחרון , ועדיין יש נפיחות ולא מצליחה לדרוך על הרגל באופן טבעי אלא אם אני לא נוגעת באצבע הקטנה , ועדיין יש כאבים . האם זה סביר ? והאם צריך לעשות עוד משהו ?

שלום נעמה! המצב אותו תיארת דורש בדיקה מעמיקה של אורטופד כף רגל וקרסול. זה לא סביר שלאחר 6 שבועות מהשבר עדיין לא תוכלי לדרוך על הרגל. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול