כאב בכף הרגל השמאלית, נפילנ על העצם הפנימית

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

23/03/2019 | 14:54 | מאת: אדיר

אשמח לייעוץ וחוות דעת. החלקתי ונפלתי על הרגל בדצמבר, כאבה לי תקופה ארוכה עצם הטיביה (ככל הנראה לפי גוגל, זו העצם מתחת לעצם הטרוכיליה), גם התנפחה. היום היא עדיין נפוחה, אך ללא כאבים בעצם עצמה, אך כן יש לי כאב באמצע הרגל שאני דורכת עליה גם ללא תנוחה, ואני מרגישה כי הכאב עולה לברך גם. בייעוץ עם אורתופד בפברואר, אמר לי רק ולנעול נעל גבוהה ולא מעבר. מה היית ממליץ?

שלום אדיר! הייתי ממליץ לך לפנות לאורטופד כף רגל וקרסול. יש מקום לבדיקת מקיפה כולל ביצוע בדיקות דימות בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול