פענוח תוצאות בדיקת אמ אר אי

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

16/03/2019 | 09:10 | מאת: ימית

היי, הייתי מעוניינת לקבל הסבר על תוצאות בדיקת אמ אר אי שעברתי. להלן התוצאות: מודגם os trigonum בליווי נוזל מוגבר בריצס אחורי. לא הודגמו שברים, בצקות או אוסטאונקרוזיס במבנה הגרמי. ללא הדגמת נזק אוסטאוכונדרלי בכיפת הטלוס ובפלפונד. הרצועות ה- ATFL מעובה ורציפה עם שינויים פוסט ניתוחיים ברקמות הרכות בצמוד. ללא הדגמת ממצא חריג בשאר הרצועות. ללא עדות לקרע בגידים. מידגם מבנה שמור של התעלה הטרסלית,של סינוס טרסי ושל הפסיה הפלנטרית. תודה רבה ואשמח לתשובה בהקדם, ימית

שלום ימית! תוצאות פיענוח MRI בסה"כ לא מראות פתולוגיה גסה. עם זאת יש מקום להמשך מעקב וטיפול אורטופד כף רגל וקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול