בדיקת EMG של כפות הרגליים

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

04/01/2019 | 17:33 | מאת: עוז

בהמלצת רופאת המשפחה בצעתי בדיקת EMG של כפות הרגליים. לאיזה רופא לפנות לברור תוצאות הבדיקה? לנוירולוג או לאורטופד כף הרגל?

שלום עוז! אני ממליץ לך לחזור לאותו הרופא ששלח אותך לבדיקת EMG, הכל תלוי מה מחפשים ( האם יש חשד לבעיה אורטופדית או נוירולוגית ) בברכת רפואה שלמה

08/01/2019 | 14:34 | מאת: עוז

אני נשלחתי על ידי רופא משפחה. יש לי בעייה של כאבים ושריפה בכפות הרגליים.

13/01/2019 | 15:50 | מאת: תשובה לא מספקת

התשובה שקיבלתי לשאלתי מאכזבת .ציפיתי לתשובה ענינית שעשויה לעזור לי.

מנהלי פורום כף רגל וקרסול