עזרה....כאבים מאודד חזקים

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

24/04/2017 | 16:47 | מאת: רמי

עברתי ניתוח גנגליון לפני חודש יש לי דרופ פוטטט ברגל שמאל מלפני 10 שנים!!הגנגליון גם היה בכף רגל שמאל....בשבוע האחרון כאבים מאיזור הצלקת ותפיסות של שרירים ההליכה מאוד מאוד קשה....מה לעשות?האם אמבטיה לרגל טובה?שפשוף הצלקת על ידי מים וסבון?פיזוטרפיה לרגל?אנא עזרתכם

שלום רמי! אני קודם כל ממליץ לפנות ללא דיחוי לבדיקת אורטופד שניתח אותך ( כולל פנייה למיון במידה ואתה לא מצליח להגיע לבדיקת אורטופד בהקדם ) בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול