מים באשכים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית לילדים

06/07/2014 | 18:14 | מאת: לימור

שלום, לבני בן שנה וחצי נולד עם מים באשך ימני, ועדיין לא נספג, הכירורג טוען שבעוד חצי שנה אם לא יספג, יצטרך בנינו ניתוח לתיקון. לטענתו הסיכוי לספיגת מים בטווח הגיל הזה הוא פחות מ20%. האם זה נכון? והאם יש סכנה אם עושים איתו התעמלות רגליים כמו שפגת והשפעה על המים האשך.? האם יש מענה של תזונה או מענה אחר לרפואה סינית לבעיה זו אם תוכלו לפרט איזה מענה?

לימור שלום, מהם הסימנים הקליניים? האם יש חום? נפיחות? כאב? בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית לילדים