טיפול רפלקסולוגי

דיון מתוך פורום  רפואה סינית לילדים

01/06/2010 | 15:50 | מאת: יוסי

שלום זוהר במהלך הזמן שמעתי רבות על יעילות הטיפול מהסוג הזה אני גולש קבוע בדוקטורס ולאחרונה ראיתי כי את פתחת פורום רציתי להתעניין מה מהות הטיפול , זמן טיפול ועלות תודה אגב : מדובר בטיפול רפלקסולוגיה לילד שלי . הילד בן 7 . מומלץ בכלל על טיפול בשבילו .

02/06/2010 | 23:22 | מאת: זהר זייתוני

הפורום הוא בנושא רפואה סינית, דיקור וצמחי מרפא. אך מאחר ואני מטפלת גם ברפלקסולוגיה אענה לך. רפלקסולוגיה זהו טיפול בכף הרגל. כף הרגל היא איבר סומוטופי (מפה של הגוף) ולכן ניתן דרך כף הרגל להשפיע על מערכות ואיברים בגוף. הטיפול בהחלט מתאים לילדים. זהר זייתוני 050-7948286 zzohar.co.il

מנהל פורום רפואה סינית לילדים