הקפאה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

05/12/2013 | 03:12 | מאת: רונית

לד"ר שאלתי אותך אם אני עושה טיפול הורמונלי ושאיבה להקפאת ביציות. האם מיד לאחר מכן אני יכולה להיכנס להריון טבעי מביציות טריות שלי (לא מאלו שאני אשמור בהקפאה) והאם הטיפול ההורמונלי והשאיבה לא ישבשו או יקטינו בטוח הקצר את הסיכויים להיכנס להריון? השבת שאני יכולה לנסות להרות גם לפני ההקפאה וגם אחרי. ידוע לי שאני יכולה לנסות. אבל השאלה שלי שאודה לך אם תשיב לי עליה היא אם הטיפול ההורמונלי והשאיבה לא ישבשו או יקטינו בטוח הקצר את הסיכויים להיכנס להריון טבעי?

התשובה היא לא הטיפול לא ישבש או יקטין את הסיכוי שלך להרות לאחר מכן

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות