הקפאה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

02/12/2013 | 02:42 | מאת: רונית

אני רוצה לעשות הקפאה של ביציות כדי שיהיו לי לעתיד. אם שואבים לי כמות מסויימת. האם כבר בווסת שלאחר מכן ניתן להתחיל עוד טיפול הורמונלי לצורך שאיבה? מה המרווח שצריך להיות בין טיפול לטיפול? והאם ככל שהמירווח יותר גדול בין הטיפול הראשון לשני זה יותר טוב עבור התוצאה ואיכות הביציות שיתקבלו בטיפול השני?

באופן עקרוני ניתן לבצע טיפול ברצף מבחינה מעשית ברוב המקרים יש עדיין השפעה הורמונלית על השחלות מהטיפול הקודם ולכן ממתינים לוסת נוספת אין צורך להמתין יותר מכך. משך זמן ההמתנה לא ישנה את איכות ומספר הביציות כמובן כפי שעניתי מספר פעמים ככל שהגיל גבוה יותר המתנה ארוכה עלולה לקלקל את מספר ואיכות הביציות

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות