האם ידועות השפעות המונעות קליטת הריון עקב לקיחת...

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

03/06/2010 | 14:20 | מאת: דורית

אסטרוגן ופרוגסטרון בגיל ההתבגרות. זאת, כדי לזרז צמיחה ולהפסיקה קודם, כאשר הצפי היה קומה גבוהה מהנורמה בהרבה. הטיפול ניתן במשך שנתיים תוך מעקב בבי"ח בלינסון,כאשר בשיחות עם המומחים הועלה הנושא ע"י ההורים,ומה שנאמר בזמנו, הוא שאין כל סיכון.הטיפול לא היה נסיוני לפי דברי המומחים. מה ניתן לעשות היום. אודה לך על תשובה ,כל מאמר או מחקר והכוון בענין . תודה דורית.

03/06/2010 | 16:04 | מאת: ד"ר אלי גבע

דורית שלום, קיים קושי לתת חוות דעת ללא בחינת הפרטים המלאים שהביאו את הרופים לבחור בדרך זו. עקרונית, הטיפול המשולב בתכשירי אסטרוגן ופרוגסטרון מקובל לטיפול בהתבגרות מואצת. בהצלחה

03/06/2010 | 19:28 | מאת: דורית.

יש קשיים בקליטת הריון. בעצם, יש דחייה של הפריה אם אני מנסחת זאת היטב. השאלה היא, באם ניתן לומר שהשילוב של שתי התרופות לאורך שנים יצר מצב של דחיה זו? האם ניתן למצוא מאמרים בנושא, לאן לפנות כדי לדעת יותר בתחום הספציפי? תודה לך, ד"ר אלי גבע על התשובה.

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות