אנדומיטריוזיס והקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

20/11/2013 | 01:56 | מאת: שרונה

לד"ר כהנא- זקוקה לעזרתך. אני רווקה בת 38 עם אנדומיטריוזיס המעוניינת להקפיא ביציות לצורך שימור הפוריות. האם אתה ידוע אם קופות החולים (מאוחדת באופן ספציפי) משתתפים בעלות הפרוצדורה המאוד יקרה הזאת במקרה של אנדומיטריוזיס? תודה רבה מראש, שרונה

את צריכה לבדוק מול וועדת החריגים של הקופה למיטב ידיעתי הם ישתתפו לך בטיפולי פיריון לקראת הריון ולא בשימור פוריות

20/11/2013 | 13:19 | מאת: שרונה

תודה על תשובתך. האם הם ישתתפו בטיפול לקראת הריון גם אם מדובר בשימוש באם פונדקאית? והאם קיימת השתתפות כלשהי במימון הפונדקאית?

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות