איכות הביציות-

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

08/11/2013 | 02:43 | מאת: קלרה

שלום ד"ר כהנא, קראתי כאן שאתה אומר שאיכות הביציות תלויה רק בגיל האישה ולא בהורמונים שהיא מקבלת. עם זאת- אם הביציות נשאבו בשלות מידי או לא ביום הנכון- האם גם אז איכותן הירודה תלויה בגיל האישה או שמא העובדה שנשאבו לא בזמן הנכון (מוקדם מידי או מאוחר מידי) היא הקובעת את איכותן.

אני יוצא מתוך נקודת הנחה שהרופא המטפל הוא בעל נסיון ויודע לנהל מחזור טיפול עם גירוי הורמונלי מתאים ומועד שאיבה נכון ואז אכן הגורם העיקרי הינו גיל האישה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות