רזרבה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

06/11/2013 | 16:08 | מאת: תמר

ד"ר שאלתי אותך היום אם הטיפול ההורמונלי, מינון ההורמונים וכו' לפני הליך הקפאת הביציות עלול לפגוע ברזרבה השחלתית שתיוותר לאחר הליך הקפאת הביציות והשבת: "התשובה לכל השאלות שלך היא אין פגיעה במאגר הביציות לאחר גירוי הורמונלי להקפאת ביציות." אך לא השבת לי על השאלה השניה האם נעשו מחקרים כדי לבדוק זאת האם נעשתה השוואה בין ערכי הפרופיל ההורמונלי והרזרבה השחלתית וערכי ה- amh לפני נטילת ההורמונים והטיפול של הליך הקפאת הביציות מול הערכים של הפרופיל הורמונלי, הרזרבה השחלתית וה- amh לאחר קבלת הטיפול ההורמונלי לצורך הקפאת הביציות ולאחר שאיבתן? אודה לתשובה בענין. כמו כן אודה לך אם תסביר לי בצורה ברורה ומפורטת לי על מה מתבססת תשובתך כי אין פגיעה במאגר הביציות וברזרבה השחלתית לאחר טיפול הורמונלי וכו' לצורך הליך הקפאת ביציות ולאחר שאיבתן?

התשובה מתבססת על ספרות וידע של עשרות שנים והכרת המערכת הפיזיולוגית\ אני מצטער אבל ההסבר הוא לא על רגל אחת ובטח לא למבנה וזמן של פורום בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות