הקפאה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

06/11/2013 | 01:37 | מאת: שרית

אני רווקה ואני מעוניינת בהקפאת ביציות לשימור פוריותלעתיד. האם כרווקה אני יכולה להקפיא גם ביציות מופרות? שאלתי רופא לא מאסותא שאמר לי שלא מאפשרים באסותא הקפאת ביציות מופרות כלומר עוברים. ושעליי להחליט מראש אם ברצוני הקפאת ביציות בלבד או הקפאת ביציות מופרות (עוברים). שאלותיי: 1) האם אתם בכלל מאפשרים לרווקה הקפאת ביציות מופרות (עוברים)- לא במסגרת טיפול לכניסה להריון עכשווית? 2) האם מי שהולכת להליך פרטי לשאיבת ביציות לשימור יכולה להחליט להקפיא חלק לא מופרות וחלק מופרות. בין אם באותו מחזור טיפול ובין אם חלק יעשה במסגרת מחזור הטיפול הראשון (הביציות הלא מופרות) וחלק (הקפאת ביציות מופרות) יעשה במחזור טיפול שני.

התשובה לשאלתך היא חד משמעית לצורך שימור פוריות מותר לך להקפיא גם ביציות מופרות וגם ביציות לא מופרות עדאי שתפני למי שמתעסק בנושא

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות