בדיקות פוריות לפני התחלת תהליך

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

27/10/2013 | 13:25 | מאת: סקרנית

שלום, בת 35+ לאחרונה התחלתי לחשוב על נושא הפוריות, ביקשתי וקיבלתי מרופא הנשים בדיקת פרופיל הורמונלי, אבצע אותה במחזור הקרוב. שאלתי היא, אלו עוד בדיקות ניתן לבצע במסגרת בדיקת פוריות, היות והבנתי מהרופא שבדיקה זו בלבד נותנת רק מושג כללי. האם קיימות בדיקות נוספות, כגון:אולטרסאונד? ואם כן, האם מבוצעות רק במסגרת פרטית? תודה,

בדיקות פרופיל הורמונלי ואולטרהסאונד מספיקות ניתן לבצע אותן גם במסגרת קופת חולים

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות