האם כדאי לחזור על התהליך?

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

26/10/2013 | 20:57 | מאת: אורה

שבוע טוב, אני רווקה בת 40 עם מצב של אל וסת ( היפו היפו) בשבוע שעבר עברתי שאיבת ביציות. נשאבו 8 והוקפאו 4 אני מתלבטת אם לחזור על התהליך כדי להגדיל את הסיכויים להריון עתידי כמו כן , האם יש דרך לדעת אם הפעם השניה תצליח , זה חשוב לי היות ואין לי מימון עבור התהליך ואני משלמת בעצמי עבור התהליך.

לא ניתן לדעת מראש על איכות הביציות שתתאמנה להקפאה יש סיכויי הישרדות טובים יותר עם ביציות מופרות אני חושב שעל מנת להגדיל את הסיכוי להרות בגילך, כדאי לא לדחות את ההחלטה על נסיון להרות מוקדם ככל האפשר

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות