מתי צריך לבצע בדיקת AMH

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

22/10/2013 | 14:26 | מאת: איילה

שלום, אני צריכה לעשות בדיקת AMH ניסיתי לדלות מידע מהפרסומים באתר, אך לא מצאתי תשובות לשאלות הנ"ל שכבר נישאלו 1) האם יש לעשות את הבדיקה של ה- amh ביום ה- 3 למחזור או שאפשר לעשות את הבדיקה מתי שרוצים? אני יכולה לעשות את הבדיקה גם לא בתקופה של הוסת? 2) האם צריך צום לפני הבדיקה של amh או שאפשר לאכול ולשתות כרגיל לפני הבדיקה ? 3) אם אני מעדיפה לא לאכול ולא לשתות בכלל ביום ביצוע הבדיקה עד לביצוע הבדיקה האם עצם זה שאני לא אוכלת ושותה יכול להפריע לתוצאות הבדיקה ולשבש אותן? אודה לכם על תשובתכם, איילה

אפשר לעשות את הבדיקה בכל אחד מימי המחזור החודשי ללא קשר לוסת לא צריך צום

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות