כמה זמן לוקח לדקאפפטיל 0.2 להתנקות מהגוף?

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

13/08/2013 | 09:19 | מאת: אינה

שלום, לפני כשבוע עברתי שאיבת ביציות ללא החזרה, 36 לפני השאיבה קיבלתי דקאפפטיל 0.2 בשתי זריקות של 0.1 כ"א. המחזור שהגיע כעבור כ-5 ימים מיום השאיבה היה חזק במיוחד וסבלתי הקאות מרובות, עד שנזקקתי לביקור במיון ואינפוזיה מחשש התייבשות. הרופאים חשדו שמדובר בתופעת לוואי מאוחרת של הדקאפפטיל. שאלתי- כמה זמן לוקח לכמות כזו של דקאפפטיל להתנקות מהגוף? חששי הוא שגם הוסת הבאה תהיה טראומטית.

מדובר בתופעה מוכרת אחרי שאיבה תופעות הלוואי תלויות גם במינון ההורמונים שקיבלת, ברמות ההורמונים בדם, ובמספר הביציות יש סיכוי טוב שהווסת הבאה תהיה נורמלת

13/08/2013 | 18:12 | מאת: אינה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות