מחזור אחרי טיפולי כימותרפיה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

12/08/2013 | 15:41 | מאת: אני

שלום לפני כחודש וחצי סיימתי סדרה של 6 טיפולי כימותרפיה במשך של כ - 5 חודשים. במשך כל התקופה הפסיק לי המחזור לחלוטין עקב הטיפולים. כמובן ששמרתי שחלות, אך הבנתי שיכול להיות והמחזור לא יחזור לי בכלל. רציתי לדעת האם אכן כך הדבר והאם ישנם טיפולים או כדורים להחזרת המחזור. תודה

יש חשיבות לגיל שלך יחד עם זאת,ניתן לתת הורמונים כדי לקבל וסת, אולם זאת וסת מלאכותית ולא תוצאה של פעילות שחלתית לגבי חזרת המחזור הטבעי ,כדאי להתייעץ עם האונקולוגים, יש תגובות שונות לתרופות שונות

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות