הקפאת הבייציות במבחנות קטנות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

11/07/2013 | 23:26 | מאת: יפעת

שלום, בעבר הקפאתי פעמיים את הביציות- בפעם הראשונה הוקפאו 10 ביציות בשתי מבחנות של 5 ובשניה בחלוקה קטנה יותר. האם יש משמעות לכך שהוקפאו 5 בכל מבחנה?? האם זה אומר שיצטרכו להפשיר את כל ה5 בבת אחת או שניתן יהיה להחזיר חלק?? האם זה פחות טוב להקפיא כמות גדולה כזאת של 5 - אני שואלת מפני שנדמה לי ששמעתי הסתייגות מפי אדם מקצועי בתחום ואני דואגת

יפעת שלום אני חושב שאת השאלה את צריכה להפנות לרופא המטפל להחלטה על כמה ביציות להקפיא במבחנה אחת יש שיקולים כגון גיל האישה, איכות הביציות סיכויי ההישרדות שלהם וכו בכל מקרה גם אם כל הביציות ישרדו את תהליך ההקפאה וההפשרה וכולן יופרו, אין בעייה להקפיא שוב את העוברים המופרים

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות