שימור פוריות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

11/07/2013 | 14:19 | מאת: דרורית

שלום רב, אנו זוג נשוי 15 שנה. לנו שני בנים. כעת אנו נמצאים בעיצומה של קריירה שנעה בין הארץ לחו"ל ותמשך כשנתיים שלוש, ומעוניינים בשימור פוריות מאחר ורצוננו להביא ילד נוסף לעולם בעוד כ 3-4 שנים. אני (האשה) אהיה בת 41 בספטמבר הקרוב. אנו יודעים כי ההמלצה או החוק מדבר על האפשרות להקפאת ביציות/עוברים עד לגיל 41. רצינו לדעת על כן מהו התהליך המהיר ביותר שעלינו לעשות על מנת להגדיל את הסיכוי להגשים את חלומינו לילד נוסף בעוד מס' שנים. כסף הוא לא הבעייה. תודה מקרב לב.

דרורית שלום אמנם בארץ ניתן להקפיא ביציות עד גיל 41 ,אך זוהי גישה מאד סלחנית ברוב העולם לא מקפיאים ביציות מעבר לגיל 37 או 38 בגיל זה יש ירידה משמעותית בסיכויי ההצלחה גם עם טיפול בעוברים טריים לדעתי אם אתם אכן חושבים על הרחבת המשפחה, ככל שיותר מוקדם יותר טוב אם תחליטו להקפיא ביציות עלייך ליצור קשר עם רופא מטפל בהקדם כדי לבצע את ההליך לפני הגיעך לגיל 41 בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות