הקפאת ביציות בגיל 38

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

12/06/2013 | 00:59 | מאת: תקווה

אני מלבטת רבות בסוגיה. בת 38, פרופיל הורמונלי תקין, במצעת הזרעות במחזור טבעי בתקווה להרות בקרוב אבל.. רוצה עוד ילדים, וחוששת מה יהיה כשבגיל 40 ארצה ילד נוסף והביציות כבר לא יהיו מי יודע מה... אבל האם בכנות יש טעם בהקפאת ביציות בגיל כה מאוחר?

תקווה שלום קודם כל אני מברך אותך שכבר התחלת בטיפולים מאחר ואישה אינה מחדשת את מאגר הביציות שלה, ככל שגיל האישה עולה יורדת גם כמות וגם איכות הביציות לכן ככל שתקדימי בהליך ההקפאה הסיכוי להצלחה טוב יותר לא הייתי מחכה יותר מידי בכל אופן כדאי שתיפגשי עם מומחה פיריון, אולי לשקול הקפאה גם של ביתציות לא מופרות וגם של ביציות מופרות בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות