הקפאת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

20/03/2013 | 09:15 | מאת: יעלה

שלום רב, אני סובלת מהפרעה נפשית בעטיה אני מקבלת תרופות פסיכיאטריות אנטיפסיכוטיות ומייצבות כמו גם נוגדות דכאון וחרדה (למיקטל, גאודון, טרזודיל ולוסטרל). אני בת שלושים וחושבת על הקפאת ביציות. האם אני צריכה להפסיק לקחת את התרופות הנ"ל לקראת הפרוצדורה? כמו כן, עד איזה גיל אופטימלי רצוי להקפיא ביציות? תודה רבה ויום טוב

01/04/2013 | 00:21 | מאת: ד"ר אלי גבע

יעלה שלום רב, ראי תשובתי לשאלה הקודמת. ככל הידוע לי לתרופות הנ"ל אין השפעה מתוארת על איכות הביציות. הנני ממליץ להתייעץ עם הרופא המטפל. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות