לקראת שאיבת ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

19/11/2012 | 15:47 | מאת: נונה 10

היי, אני בת 43, בלי ילדים, עברתי הפלה אחת בשבוע 8 ושני טיפולי ivf שלא הצליחו. כעת אני בטיפול רביעי. נצפו כ-10 זקיקים באולטראסאונד. מחר (ג) יש לי שאיבה. אתמול בשמונה בערב הוזרקו 2 אמפולות פרגניל. לא מרגישה טוב כל כך. האם הכל תקין? ערכי בדיקת הדם האחרונה: ESTRADIOL (E-2) 15010 pmol/L LH 4.00 IU/L PROGESTERONE 3.0 nmol/L תודה

20/11/2012 | 06:05 | מאת: ד"ר אלי גבע

נונה שלומות, לאור תחושותייך ורמות האסטרוגן הגבוהות ממליץ לעדכן בהקדם את הרופא המטפל ולפנות לשירות רפואי זמין. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות