קרינון ומחזור

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

05/11/2012 | 22:10 | מאת: נועה

דר' גבע שלום! מתי אמורה לקבל מחזור אחרי זריקת אוביטרל? אוביטרל נלקחה ב- 26/10 ב-7:00 בבוקר. שאיבה בוצעה ב- 27/10 ב- 17:00 . ב- 3/11 וב-4/11 חשתי בכאבים דמויי מחזור חלשים מאוד. לוקחת "קרינון"החל מיום אחרי השאיבה. הכאבים פסקו לאחר מכן... 1) מה קורה אם מתחיל דימום של מחזור 12 יום אחרי הזריקה? האם להמשיך עם התמיכה שקיבלתי למרות המחזור(ג'ל 8% קרינון)? 2) היש צורך בתמיכה חזקה יותר עד לבדיקת הבטא? אודה למענה בבקשה

07/11/2012 | 08:02 | מאת: ד"ר אלי גבע

נועה שלומות, המחזור הינו כ 14-10 לאחר השאיבה. במידה וקיים דמם יש לבצע בדיקת הריון ובמידה והיא שלילית להפסיק את השימוש בתכשיר. במרבית המקרים לא. ברם ניתן להשתמש בזריקות פרוגסטרון ולעיתים גם בתכשיר אסטרוגני. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות