קרינון

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

27/10/2012 | 22:07 | מאת: מאי

דר'גבע שלום רב! אני אחרי שאיבה במחזור טבעי (מקווה להפריה תקינה). לקחתי "אוביטרל" לתזמון (אי אפשר ללא..) נאמר לי לקחת "קרינון" ביום שאחרי השאיבה. האם אותו הורמון הניתן כתמיכה, זהה להורמונים הניתנים להגדלת מס' הזקיקים בשחלה? האם ניתן לוותר עליו כתמיכה? ביום השאיבה היה לי עובי רירית 10 מ"מ. נכון, ידוע כי "אוביטרל" פוגע בפרוגסטרון הטבעי... האם "קרינון" מוגדר הורמון מסוכן? אני מאוד חוששת מהורמונים. אודה למענה בבקשה.

30/10/2012 | 11:50 | מאת: ד"ר אלי גבע

מאי שלומות, קרינון הינו תכשיר פרוגסטגני ואי לכך אינו זהה להורמונים הגונדוטרופיניים הגורמים לגירוי שחלתי ביתר. ממליץ להיוועץ עם ברופא המטפל בנוגע לטיפול אותו את נוטלת. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות