ביציות מוקפאות בטיפולי ifv

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

10/09/2012 | 23:27 | מאת: נונה 10

אני בת 43, עברתי שלושה טיפולי ivf עם תורם. בכל אחד מהטיפולים נוצרו בערך 15 עד 20 ביציות, אשר מתוכן הופרו כעשרה והוחזרו שלושה. בראשון הושג הריון עם הפלה בשבוע שמיני, השני והשלישי לא הצליחו. בכל אחד מהטיפולים לא נשארו ביציות מוקפאות. מדוע באף אחד מהמקרים לא נשארו ביציות מוקפאות לטיפול נוסף? תודה

11/09/2012 | 09:47 | מאת: ד"ר אלי גבע

נונה שלומות, על מנת לנסות ולענות חשוב לראות את דוח המעבדה וללמוד על איכות הביציות, שיטת ההפריה, התפתחות העוברים (דרגה ויום) ועוד. לאור גילך, העובדה כי הרית הינה חיובית ביותר ברם, הגיל עשוי להוות הסבר אפשרי ותשובה לשאלתך בהצלחה ושנה טובה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות