פרוטוקולים שונים

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

16/08/2012 | 20:35 | מאת: דורית

דר' גבע שלום, האם אישה שעברה גיל 43.11, שרוצה לנסות.... יוצע לה או יתוכנן לה פרוטוקול, התחלתי, שונה מאשה בת 40 נניח. (כמובן שפוריותה נמוכה יותר), אך לאור מיטב הרופאים שבמרכז יש שפע מבלבל שגורם לחשוב למי ללכת, כך ש"יאבק" עליה שתהיה אם. (הוצע לי להתחיל ממרפאת פיריון שבקופה). אך האם רופא פרטי "יתכנן" פרוטוקול טוב יותר, לאור ניסיונו ? (כמו בתכנון מס.., העו"ד הטוב יותר יטווה חוו"ד טובה יותר)... סתם דוגמא. או אולי בטיפולי ivf, ללכת לטוב ביותר ? איך יודעים? יש באמת פרוטוקולים שונים לכל רופא ורופא..? בתודה,

17/08/2012 | 12:35 | מאת: ד"ר אלי גבע

דורית שלומות, פרוטוקול הטיפול מתבסס על הרבה נתונים מלבד הגיל ובהחלט גם על נסיוונו והשקפתו של הרופא המטפל. גם בקופות החולים עובדים רופאי פוריות מאוד בכירים ומנוסים אשר יכולים להגשים את רצונך להקים משפחה ע"י טיפול פוריות נכון ומתאים. אשמח לסייע. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות