הקפאת ביציות ובנק הזרע במקביל

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

16/08/2012 | 00:10 | מאת: רחל

רווקה בת 40. האם כניסה להריון (מבנק הזרע) בשנה הקרובה מגדילה את הסיכויים להכנס להריון בעוד כמה שנים? (3-5 שנים) הבנתי שלא רק איכות הביציות קובעת את סיכויי ההריון אלא גם היכולת של הרחם לקלוט אותה. לו הייתי הבת שלך והייתי רוצה להכנס להריון מבנק הזרע, האם הייתה ממליץ לי במקביל גם לעשות הקפאת ביציות?

16/08/2012 | 11:39 | מאת: ד"ר אלי גבע

רחל שלומות, לשאלותיך: 1. לא. אין כל קשר 2. אין כל מתאם בין גיל האישה ליכולת הקליטה 3. כן. אני חושב שההליך עשוי לשרת אותך בהמשך חייך בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות