קפוא\טרי??

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

10/08/2012 | 02:17 | מאת: תקווה

שלום! וברצוני לדעת האם בתרומת ביצית,זו ביצית טריה או קפואה וכמה הצלחות יש למי שעושה לעצמה שימור פוריות בגיל 40? תודה על התשובות..

11/08/2012 | 10:41 | מאת: ד"ר אלי גבע

תקווה שלומות, מרבית היחידות מטפלות עם ביציות טריות. ברם, קיימות יחידות בהן השימוש בביציות קפואות-מופשרות מקובל ונפוץ (לדג' IVI בספרד). שיעור ההריונות מביציות קפואות-מופשרות בגיל 40 הינו כמו בכל גיל הינו במתאם לגיל המטופלת בלבד ולא כפי שנהוג לחשוב שההליך פוגע באיכות. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות