פוריות ואנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

04/08/2012 | 13:37 | מאת: גליה 33

היי, שמי גליה ואני בת 33 מאובחנת מזה כנשתיים באנדומטריוזיס ומטופלת בגלולות ברצף. אני רווקה ולא עומדת להנשא בשנה הקרובה לפחות. שאלתי היא-האם כדאי לי להקפיא ביציות כעת? אני קצת פוחדת מהטיפולים ההורמונליים שמלווים זאת. כמו כן, מהי עלות הטיפול? תודה.

06/08/2012 | 06:14 | מאת: ד"ר אלי גבע

גליה שלומות, בשל מחלת האנדומטריוזיס, גילך, הסטטוס המשפחתי יש מקום לשקול הקפאת ביציות לשימור הפוריות. הדבר גם מופיע בהמלצות חוזר מנכ"ל משרד הבריאות כפי שתוכלי למצוא באתר מרפאתי. העלות הינה כ 15,000 ש"ח. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות