ביציות מוקפאות בהליך פונדקאות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

09/07/2012 | 18:36 | מאת: יוני

היי - אנחנו התחלנו הליך פונדקאות בהודו ועל ההתחלה יש בעיה - אשמח להתייחסותכם. יש לי מספר שאלות. 1. היום נשאבו הביציות בהודו - 9 ביציות תקינות מאישה בריאה בת 26. האם המספר הזה תקין? סביר? בנוסף ויותר דרמטי - אני נתתי זרע בארץ - סה"כ 6 מנות זרע תקינות למדי. את התוצאות פרסמתי גם כאן ונאמר לי שהזרע תקין. 3 מנות הוטסו להודו ושלוש נותרו בארץ. כשבאו היום לפתוח את מנת הזרע על מנת להתחיל בהליך ההפריה החוץ גופית, גילו כי הזרע לא זז. כל שלוש המנות אינן תקינות. 2. מה יכול להיות גרם לכך? 3. עקב המקרה, הבנתי שצריכים לבדוק אתה זרע שלי בארץ ומשום כך הקפיאו את 9 הביציות שנשאבו. עד כמה הקפאת הביציות פוגעת באיכותן. 4. שאלה אחרונה וחשוב המאד להליך: בהנחה ובסופו של דבר הזרע והביצית המוקפאים יופרו לכדי עובר, האם עצם היות הביצית והזרע מוקפאים פוגעים באיכות העובר ולבסוף התינוק? היינו, האם מדובר ב"טעות נגררת", או מהרגע שההפריה תקינה, מדובר בעובר תקין לכל דבר. למעט בעיות רגילות שעלולות לצוץ בהריון. תודה רבה רבה

10/07/2012 | 15:12 | מאת: יוני

אשמח להתייחסות של מומחה בעניין

10/07/2012 | 17:30 | מאת: ד"ר אלי גבע

יוני שלומות, ראשית ברצוני לאחל לכם הצלחה בהליך. נשאלו שאלות רבות עם תשובות מורכבות ביותר. לצערי, בהעדר נתונים כה רבים אתנצל כי אין באפשרותי להתייחס לדברים. במידה ותרצו ניתן לתאם פגישה במרפאה ולדון בדברים לאחר בחינת כל המסמכים הרפואיים.

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות