פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

03/07/2012 | 09:24 | מאת: באני

שלום, בת 34 הפרופיל ההורמונלי נבדק פעמיים: e2 464 lh 6.10 fsh 7.20 e2 408 lh 6/40 fsh 5.70 כמו כן ביצעתי בדיקת amh שיצאה 1.90 נאמר לי שזה בסדר וממוצע לגילי. יחד עם זאת הומלץ לי על הקפאת ביציות בשל התוצאות הנ"ל, האמנם מומלץ? מתלבטת.... תודה רבה רבה מראש

04/07/2012 | 22:25 | מאת: ד"ר אלי גבע

באני שלומות, שימור הפוריות מבחירה הינה החלטה שלך אשר בראש ובראשונה צריכה להתקבל על ידי שקילת כל האפשריות העומדות בפניך ולא כתוצאה מבדיקת מעבדה זו או אחרת. בהצלחה

05/07/2012 | 14:02 | מאת: באני

כעת, אין בן זוג והרעיון עלה כיוון שנאמר לי שע"פ הבדיקות נראה שהמצב לא טוב וכדאי לשמר. סיבה נוספת היא שאין אפשרות מצידי להיכנס להריון ללא בן זוג. השאלה שלי היא האם לאור תוצאות הבדיקות אכן יש צורך שכזה?

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות