תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

23/04/2012 | 13:58 | מאת: נטע קובץ

1. האם טיפול תרומת ביצית דרכך מחייב נסיעה לחו"ל? או שיש אפשרות לעשות את ההליך בארץ? 2. אני כרגע מקבלת פרוגיליטון להסדרת מחזור האם אפשר להכנס להריון בזמן נטילת הפרוגיליטון?

24/04/2012 | 11:10 | מאת: ד"ר אלי גבע

נטע שלומות, 1. המרפאות הינם הנני עובד בנוגע לטיפול תרומת ביצית הינן בחו"ל. לפיכך הטיפול כרוך בנסיעה. אשמח לתת פרטים נוספים על המופיע באתר מרפאתי במידת הצורך. פרוגילוטון אינו מונע הריון. לפיכך מדווחים בספרות הריונות במועד נטילת התכשיר. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות