האם כדאי

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

06/02/2012 | 18:18 | מאת: חנה

ואפשר להקפיא ביציות כאשר האישה נוטלת תרופות (בעיקר של מערכת העצבים)? אני לא מכירה את הנושא כלל.וכרגע לא מעונינת להביא ילדים עקב מחלתי(בעיה כרונית)אך התחלתי לחשוב על הנושא בגלל שהזמן בכ"ז עובר. מבחינת מחלתי,הרופא אומר שאין בעיה להקפיא ביציות אבל השאלה מה לגבי תרופות?האם הם משפיעות על הביציות עצמם כמו שהם משפיעיות על העובר במידה והייתי נכנסת להריון רגיל? איך הולך התהליך בגדול?כמה זמן נשמרת הקפאה כזו?

11/02/2012 | 11:20 | מאת: ד"ר אלי גבע

חנה שלומות, הקפאת הביציות תלויה בגילך ובאפשרות לאפשר לך להשתמש בתרופות לגרימת ביוץ ביתר ובהמשך לעבור את ההליך בהרדמה כללית. הדבר צריך להיות מגובה בחוות דעת נוירולוגית. אינני מודע להשפעה על איכות הביציות. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות