הקפאת עוברים

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

03/11/2011 | 10:41 | מאת: דיקלה

שלום לכולם אשמח לתגובה מהירה ככול שאפשר אני מטופלת IVF אצל פרופסור פרטי מאזור המרכז את השאיבה האחרונה עשיתי באסותא תל-אביב נשאבו לי ב15-9 מס גדול של ביציות לאחר יומיים הודיעו לי כי לאחר חיבור עם הזרע של בעלי שרדו רק 8 שהם עוברים מוכנים . לאחר יומיים הוחזרו לי שני עוברים ולמזלי אחד מהם נטפס היום לאחר כחודש וחצי קיבלתי מכתב מאסותא שהם לא הצליחו להקפיא את שישה העוברים הנותרים האים זה דבר הגיוני? איך אני יכולה לברר מהם הסיבות לכך? אשמח לקבל כל תגובה תודה רבה דיקלה

14/11/2011 | 09:34 | מאת: ד"ר אלי גבע

דיקלה שלום רב, ממליץ לפנות ולשוחח עם הרופא המטפל וצוות המעבדה על מנת לקבל מידע נוסף בנוגע לאיכות העוברים הנותרים. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות