עלויות+ הזרקת הורמונים

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

05/09/2011 | 15:55 | מאת: שגית

שלום ד"ר גבע רציתי לדעת בבקשה מה עלויות השאיבה? אני מבינה כי המטרה היא לשאוב עד 20 ביציות ובכל מקרה אישה עוברת עד 4 שאיבות בלבד. מה עלות כל שאיבה? שנית, אם אני עוברת תהליך זה, האם אני חייבת לעבור טיפול הורמונלי? אגב, אני מנסה להתקשר לטלפון של מזכירתך אולם נשמעת הודעה על כך שהוא אינו פעיל זמנית. אנא מסור בבקשה את המספר המעודכן. תודה ויום טוב אודה

06/09/2011 | 20:58 | מאת: ד"ר אלי גבע

שגית שלומות, עלות הטיפול הרפואי הכוללת את שאיבת הביציות והקפאתן מעט שונה בין בתי החולים. ניתן להעריך את עלות הטיפול בכ 15,000 עד 20,000 ש"ח בהתאמה לבית החולים, לרופא המבצע ולעלות הטיפול התרופתי. מזכירתי ג'ני 054-7847177 ניתן ליצור קשר גם עימי: [email protected] בהצלחה

06/09/2011 | 22:42 | מאת: שגית

לקראת שאיבת ביציות היא מחייבת או שהיא תלויה במצבה של האישה? אודה לתשובתך. ובכל מקרה אהיה בקשר עם ג'ני בתחילת השבוע.

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות