שאלה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

16/04/2010 | 12:19 | מאת: קארין

בן דודי ישראלי שנסע ליפן השתקע והתחתן עם יפנית שם היא נכנסה להריון שהיה מחוץ לרחם והצטרכו לבצע גרידה והוציאו לה גם את השחלות.הם רוצים לבוא לארץ לטיפולי פוריות האם אפשר להיכנס להריון ללא שחלות ?????האם יש טיפול מתאים?ולאן לגשת בישראל בצורה פרטית??? לכל מקום הוא מוכן ללכת העיקר שיהיו לו ילדים יש לציין שהאישה בת 29 בריאה

17/04/2010 | 15:00 | מאת: ד"ר אלי גבע

קארין שלום רב, צר לי לקרוא על הארוע המצער. אשמח לנסות ולעזור להם. ניתן לפנות דרך האתר למרפאתי. בהצלחה ובריאות שלמה.

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות