האם קרוב לגיל 40 הבייציות שורדות הקפאה פחות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

16/04/2011 | 11:29 | מאת: נטע

או שאין קשר. הרי הגבילו את הגיל עד ל 41 . אם רוצים להקפיא בערך בגיל 40 (בהנחה שהבייציות תקינות- ) ולהכנס להריון נאמר בגיל 43 או 44 האם מה שיקבע את בריאות העובר זה הבייציות שהוקפאו או שזה הגיל של מי שנכנסת להריון מהן באותה עת?? מה יהיה משמעותי יותר?

16/04/2011 | 13:51 | מאת: ד"ר אלי גבע

נטע שלומות, אכן שאלותיך מצוינות. ההסתברות להריון הינה איכות הביצית, הזרע העתידי והרחם. בהנחה שאיכות הזרע תקינה וכמו כן הרחם הגורם המשמעותי בהצלחת הטיפול יהיו איכות הביציות והטיפול הרפואי שתעברי. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות