שימור אופציה להורות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

30/12/2010 | 10:10 | מאת: משה

שלום רב, אני בן 39 ובת זוגתי בת 35,במסגרת שיקולי חיינו אנו נמנעים מהורות כבר כ-12 שנים. יחד עם זאת אנו נפגשים שוב ושוב בזוגות שבשלב מסויים התחרטו אך "פיספסו את הרכבת" ומצאו עצמם בטיפולי פוריות קשים ואף לא מוצלחים. ע"מ לשמר לנו את אופציית ההורות בעתיד במידה ושיקולינו ישתנו או חלילה במקרה של מוות אחד מאתנו אנו מעוניינים לבצע הקפאת עוברים או ביציות+זרע.כמובן עדיפות לעוברים. 1. מה האופציה האידיאלית למצבנו? 2. כיצד מתחילים? 3. אם שיקולי הפורום מונעים תשובה מלאה,אשמח אם תוכל ליצור עימי קשר במייל.

31/12/2010 | 19:27 | מאת: ד"ר אלי גבע

משה שלומות, לאור גילה של בת זוגתך בשלב זה ניתן להקפיא ביציות ובעתיד להפשירם ולהפרותם. כיום אין הבדל בשיעור ההריונות בין הקפאת ביציות ועוברים במידה וההליך בוצע במעבדה בעלת נסיון בתחום. לצערי, בישראל לא ניתן בשלב זה להקפיא עוברים מסיבות סוציאליות או כלכליות. אשמח לפגוש אותכם ליעוץ. בהצלחה

16/01/2011 | 13:45 | מאת: אורה

שלום משה, אני מכינה כתבה בנושא לטלביזיה, הנושא חשוב ומהותי, על כן אשמח מאוד לשוחח אתכם בנושא. אנא חזור אלי במייל. סודיות מובטחת. [email protected]

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות