מעל 40 - לא ניתן להקפיא ביציות??

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

21/12/2010 | 15:18 | מאת: אסתי

מה ההיגיון? ועוד שאלה - האם כאבים בחזה לפני מחזור וכובד בכל הגוף מאותת על הזדקנות הגוף? זה לא היה אצלי לפני שנה.

21/12/2010 | 19:28 | מאת: ד"ר אלי גבע

אסתי שלומות, נושא הגיל הינו בעלת משמעות רבה בטיפולי פוריות מאחר והינו נמצא במתאם לרזרבת השחלה ואיכות הביציות. משרד הבריאות קיבל החלטה בנושא להגביל את הטיפול לגיל זה. ברם, הנני מאמין שמקרים מסוימים עשויים להגיע לדיון מחודש. הכאב בחזה אינו סימן לזיקנה. ברם, יש מקום להמשך ברור ע"י רופא המשפחה בהקדם. בהצלחה

06/01/2011 | 15:35 | מאת: אורה

שלום אני מכינה כתבה בנושא הקפאת ביציות לטלביזיה. אשמח לדבר איתך. האם אפשרי? אנא צרי איתי קשר במייל. תודה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות