הקפאת ביציות איך ?למה? כמה ?

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

21/10/2010 | 21:40 | מאת: א.א.

שלום רב אני בת 38.5 אמא לשני ילדים ( בני 6 ו-1 ). ההריון השני שלי היה הריון מבחנה(מחזור אחד). ברצוני להקפיא ביציות ( כי גם כך בהריון הקודם איכות הביציות לא היתה מצויינת ). אני חברת מכבי זהב . איפה ניתן לעשות זאת , האם כרוך באישורים מיוחדים של הקופה והאם כרוך בתשלום ? אודה על תשובותיך א.א.

22/10/2010 | 08:29 | מאת: ד"ר אלי גבע

שלומות, בשלב זה לא ניתן להקפיא ביציות בארץ וניתן לעבור את הטיפול בחו"ל בלבד מאחר וטרם נקבעו תקנות ע"י משרד הבריאות המאפשרות את ביצוע ההליך. בהצלחה

06/01/2011 | 15:40 | מאת: אורה

שלום, אני מכינה כתבה בנושא לטלביזיה. אשמח מאוד לדבר איתך בנושא. האם תוכלי לחזור אליי במייל? תודה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות