שאלה- שבוע לאחר שאיבה

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

30/10/2020 | 16:58 | מאת: פשושית

שלום , כשבוע לאחר שאיבה, רציתי לדעת כמה זמן לאחר השאיבה "הגוף מתנקה " מההורומונים, לפי מה שהבנתי לפי כמות הביציות היה לי גירוי יתר ויש לי שחלות פולציצטיות , כרגע שבוע אחרי עדיין חוסר תיאבון מוחלט, צרבות וחולשה. בוצעה רק שאיבה ללא החזרה. אז לסיכום שאלותיי הן: 1) מהן התופעות הנורמליות, והאם מה שתיארתי הגיוני. 2) תוך כמה זמן במקרה בו היה גירוי יתר ההורומונים מתאזנים.

החזרה לנורמה יכולה לקחת מספר שבועות. תלוי במספר הזקיקים מספר הביציות ורמות האסטרוגן

02/11/2020 | 10:31 | מאת: פשושית

נשאבו סביב ה-30 אך מרביתן לא היו טובות ולא הופרו. רמת האסטרוגן בבדיקה יומיים לפני השאיבה 16,428. האם עליי לצפות שהתופעות של חוסר תיאבון, צרבות יארכו עוד? בגלל הנתונים הללו?

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות